keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Nettipalstat ja spontaanit hankinnat

Olin reilusti alle 16-vuotias kun ensi kertaa löysin juttuseuraa netistä. Nuorena olin seksuaalisesti hyvin epävarma, ja koin tarvitsevani jonkun, jonka kanssa puhua asioista ilman estoja. Tuohon aikaan minua esimerkiksi kiihotti pukea päälleni äitini alusvaatteita, ja hivellä kaapin perukoilta löytyneitä kuukautissiteitä. Tilasinpa mopoikäisenä netistä stringejäkin, miesten sekä naisten, joita puin ylleni ja joita katselin verkkokaupan kuvavalikoimista kiihottuneena.

Jossain vaiheessa kiinnostuin seksistä miehen kanssa. Olin tuolloin vielä neitsyt, ja keskustelin pitkään erään paikallisen, minua hieman vanhemman ja suhteessa naisen kanssa olevan miehen, kanssa. Viestittely ei koskaan johtanut mihinkään, sillä en jotakin syystä voinut sietää ajatusta, että menettäisin neitsyyteni miehelle. Halusin säästää itseäni naista varten. En tiedä, oliko taustalla pelko siitä, että pidänkin enemmän miehistä kuin naisista?

Myöhemmin, ollessani kuitenkin alle 18-vuotias, viestittelin jälleen sähköpostitse minua vanhemmaksi esittäytyneen naisen kanssa. Niin ainakin luulin. Vaihdoimme vähäpukeisia kuvia ja suunnittelimme tapaamista. Muistan, kuinka toinen osapuoli erään kerran pyysi minua kuvaamaan itsestäni videon, jossa masturboin, vastineeksi saisin lisää kuvamateriaalia hänestä. Hyvöuskoisena ja epätoivoisena nuorena suostuin, ja niin luvasin videon vanhempieni kotitalon kylpyhuoneessa eräänä iltana. Lähetettyäni videon eteenpäin en koskaan enää kuullut toisesta osapuolesta mitään.

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä vietin aikaa www.itsetyydytys.org-nettipalstalla, useilla eri nimimerkeillä. Kirjoittelin seksinovelleja, hain seuraa, kommentoin ja luin juttuja. Kun täytin 18 vuotta, keksin jossakin vaiheessa rekisteröityä Alastonsuomi.com-sivustolle. Siitä alkoi vuosia kestänyt kierre, joka on jatkunut aina tähän päiväön asti. Kierre etenee jotakuinkin niin, että rekisteröidyn sivulle, viestittelen aikani ihmisten kanssa kuvia palstalle lisäillen, päädyn poistamaan profiilini määrätyn ajan kuluttua, ja toistan saman uudelleen alusta. Viimeisen (ja toivottavasti ihan vihoviimeisen) kerran poistuin sivulta muutamia kuukausia sitten, sillä huomasin sen vaikeuttavan parisuhde-elämääni. Jossain vaiheessa sivustolla eräs homomies kustansi minulle vip-aikaa vastineeksi hänelle osoitetusta kuvamateriaalista. Toisinaan ostin aikaa myös itse. En lopulta tavannut AS:n kautta kuin pari henkilöä, molemmat seksin merkeissä ja luonnollisesti ilman ehkäisyä. Onneksi minulla oli onni myötä.

Iskuri.net palstalta olen hakenut seuraa niin lukuisia kertoja että hankala edes muistaa. Iskurin kautta olen sopinut paitsi ihka ensimmäisen seksiin johtaneen tapaamiseni, myös myöhemmin tapaamisen, joka johti ns. poikuuden menettämiseen. Voisin kertoa näistä jossain toisessa blogauksessa tarkemmin.
Iskurin kautta sovin tapaamisen myös miestenväliseen seksiin. Tuolloin olin tosin jo hieman vanhempi, reilu parikymppinen. Kuvio eteni niin, että lähdin (toisella paikkakunnalla asuvalta tyttöystävältäni salassa) Helsinkiin, jossa nuori ja komea miespari otti minut vastaan ja helliin hoiviinsa. Tämäkin kerta ansainnee kokonaisen blogauksen myöhemmin.

Viime aikoina olen parisuhteeni myötä ehkä hieman rauhoittunut. En hae seuraa, ja pyrin pysymään erossa nettisaiteilta. Vielä vähän aikaa sitten osallistuin vähän turhankin aktiivisesti seksiaiheiseen keskusteluun jodelissa, mutta sitäkin olen onnistuneesti vähentänyt. Sen sijaan olen innostunut (uudelleen) myös seksileluista. En tiedä, olenko ainoa laatuani, mutta tulen ihan mielettömän kiihottuneeksi siitä, jos käyn esimerkiksi tavallisen ruokakaupan kondomihyllyä tai erotiikkavälineitä läpi. Tykkään paljon erilaisilla dildoilla leikkimisestä, minkä takia myös liukuvoiteiden katselu ja tarkastelu kiihottaa. Olen toisinaan keskustellut liukuvoiteista kiihottuneena esimerkiksi apteekkihenkilökunnan kanssa. Muutamia kuukausia takaperin tein virheen menemällä spontaanisti seksiliikkeeseen sisälle. Paitsi että päädyin ostamaan uuden tuotteen, olin aivan kiimassa koko vierailun ajan, ja kiihotun vieläkin tilanteen läpikäymistä mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti