maanantai 10. syyskuuta 2018

Tirkistely

Ajattelin alunperin lähteä liikkeelle aivan alusta, jostain nuoruuteni aikaisista jutuista. Päädyin kuitenkin sen sijaan kirjoittamaan tirkistelystä, joka on ollut yksi piinaavimmista ongelmistani viime vuosina.

Olen huomannut kiihottuvani mielettömästi siitä, että saan katsella minua vastaan käveleviä, kauniita, vähäpukeisia tai jollain tavalla viehättäviä naisia. Toisinaan ulkonäöllä ei ole väliä, vaan jännitys ja kiihotus tulevat mahdollisuudesta katsoa. Pahimpina aikoina katselin vastaantulevia naisia niin estottomasti ja suoraan, että melkein toivoin jääväni siitä kiinni. Sain ongelman pian kuitenkin hallintaan siten, että tiirailu vaihtui huomaamattomaksi vilkuiluksi. Tämä katselu herättää edelleen kummallisen fiiliksen, jonka kuvailisin olevan jotain kiihottumisen ja uteliaisuuden väliltä. Tavallaan innostun ihmisistä seksuaalisesti, mutta toisaalta kiinnostun vartaloista ja muodoista ikään kuin se olisi jotain lapsenomaisen "uutta ja ihmeellistä".

Käyn toisinaan uimassa. Taipumukseni vuoksi altaassa uiminen on toisinaan vaivaannuttavaa, sillä vastaantulevia ihmisiä on aivan liian helppo vilkuilla uimalasien peilaavien linssien takaa. Altaissa katselu on vahvan seksuaalissävytteistä: katselen, koska toivon näkeväni vilahduksen jostain uimapuvun alle piilotetusta. Toisinaan sellaisen saattaa nähdäkin. Jälkikäteen pelkkä ajatuskin kiihottaa, usein orgasmiin asti. Joskus paineita on pitänyt purkaa myös paikan päällä, pukkarien puolella.

Viimeisin, ja kenties pahin, tottumukseni on naapureideni tirkistely. Kaikki alkoi aivan vahingossa, ja usein toivon, että olisin ollut sillä hetkellä toisessa huoneessa. Puolisoni meni suihkuun, ja olin sulkemassa huoneen verhoja. Huomasin sattumalta, että vastapäisen asunnon verhot ovat vielä auki, samoin valot oli jätetty päälle. Varoittamatta ja spontaanisti tajusin yhtäkkiä, että naapurini piehtaroi makuuhuoneessaan pelkissä alusvaatteissa. En voinut olla katsomatta, saati kaivamatta kiikareita kaapin perukoilta. Kiihotuin aivan mielettömän paljon. Erotin selvästi naapurini vartalonmuodot ja yksityiskohdat, pyöreät rinnat ja ohueen kankaaseen peitetyn pepun.

Tämän nimenomaisen tapauksen jälkeen olen määrätietoisesti tiiraillut verhonsa auki jättäneitä naapureitani. Oikealla ajoituksella ja kärsivällisyydellä pääsee yllättävän pitkälle. Toimintani hävettää ja herättää kuitenkin rajua katumusta, minkä takia yritän vieläkin taistella sitä vastaan. En vain mahda mitään itselleni, jos iltaisin olen yksin kotona, ja huomaan naapurini ikkunassa valot päällä. Silloin se on jo menoa. Olen tähän mennessä tiiraillut jo ainakin kahta naapuriani, jotka ovat sattuneet olemaan alasti valaistuissa asunnoissaan. Riisuutuvia henkilöitä olen bongannut muutaman, ehtimättä kuitenkaan näkemään tarkemmin mitään. Viimeisimmällä kerralla satuin näkemään, kuinka naapurini seisoi alasti suoraan ikkunaan päin katsellen, hivellen vartaloaan melkein kuin sitä minulle esitellen.

Olen onneksi pystynyt pitämään tirkistelyn erossa kuvaamisesta, vaikka sekin kieltämättä ajatuksena kiihottaa. Toisinaan huomaan, kuinka ottamiini kuviin on vahingossa sattunut taustalle jotain kaunista tai kiihottavaa. Olen ainoastaan kerran ottanut salakuvan kauniista naisesta, jonka näin lentoaseman terminaalissa. Jälkikatumuksen vallassa epätarkka kuva meni kuitenkin poistoon, eikä teko liiemmin ole jälkikäteen pyörinyt mielessäni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti