maanantai 1. lokakuuta 2018

Naisten alusvaatteet

Naisten alusvaatteita voisi kuvailla seksiaddiktien klassikkoaiheeksi. Ja ei ihme, sillä niiden hipelöinti, ulkonäkö, tai parhaimmillaan tuoksu, jäljet ja maut, ovat kiihottavuudessaan aivan toista luokkaa kuin monikaan muu asia.

Minä tein tuttavuutta naisten alusvaatteiden kanssa ensi kertaa jo nuorena poikana. Kähvelsin äitini (hoikka blondi) vanhat alusvaatteet laatikon perältä, ja ryhdyin käyttämään niitä salaa. Yleensä puin äitini pikkarit ylle vain runkkaamisen ajaksi. Joskus pidin niitä päälläni myös pidemmän aikaa. Kouluun en niitä kuitenkaan uskaltanut laittaa päälle, sen verran pelotti jäädä kiinni, varsinkin kun tuohon aikaan meillä oli tapana yllätyksenä kiskaista toisiltamme housut kinttuun keskellä koulun pihaa.

Ostin samaa tarkoitusta varten uusiakin alusvaatteita netistä. Ne eivät kuitenkaan olleet ajatuksena yhtä kiihottavia, ehkä siitä syystä että kukaan nainen ei ollut niitä koskaan käyttänyt. Runkkailin kuitenkin ne ylläni useita kertoja. Netissä tilatuissa pikkareissa oli se etu, että pystyin valitsemaan useita eri malleja, kuten esimerkiksi stringejä: äitini kun käytti lähes ainoastaan ns. perinteistä eli mummomallia. Molemmissa on toki puolensa, ja yhtä kiihottavia ne ovat omalla tavallaan. :p

En koskaan ole liiemmin innostunut tyttöystävieni pikkareista. Vain hyvin satunnaisesti olen päätynyt niitä haistelemaan tai katselemaan. Nykyisin tsekkailen uusia alusvaatteita kiihottuneena lähinnä taloyhtiömme pyykkituvassa. Esimerkiksi tänään hoksasin narulla roikkumassa mustat, äärimmäisen niukat ja ohkaiset stringit, jotka eivät kovin iäkkään tai kookkaan pepun ympärille mahdu. Ja huh, sitä kiihottuneisuuden tunnetta, kun siveli (joskin harmi kyllä puhtaita) stringejä sormellaan, ja kuvitteli, kuinka niiden suojaan verhoutuu päivisin tiukka peppu ja pillu. Niitä housuja kun pääsisi haistelemaan, niin olisi melkoinen onnenpoika!

Pyykkinarulta löytyy myös talon rehevämpien rouvien rintaliivejä. Kiihottavaa ajatella, kuinka kookkaille naisille ne on tarkoitettu, sillä liivit menisivät helposti minunkin päälleni. Ja ei, en ole tätä vielä ehtinyt kokeilla vaikka mielessä on käynyt! ;) Mietin myös usein pyykkitupaan kävellessäni, mitkähän vaatteet mahtavat kuulua kahdelle vastapäätä asuntoani asuvalle naapurilleni, joita olen toisinaan tirkistellyt iltaisin.

Toinen heistä, timmi ja nuori herkkupeppu, käyttää juuri senhenkisiä pikkareita, joita tänään narulla hivelin. Useammin ikkunassaan ilman rihman kiertämää näkemäni nainen on puolestaan sen verran kookkaampi, että voisin hyvin kuvitella löytämiäni liivejä hänen ylleen. Kyseinen, rintava ja rehevä nainen, on useamman kerran kuin melkein suorastaan esitellyt alastonta vartaloaan minulle ikkunansa edessä, ilmeisesti televisiota katsellessaan.

Käyn harvemmin naispuolisilla ystävilläni kylässä, mutta aina kun käyn, tarkastan hyvän tuurin sattuessa vessaan kuivumaan ripustetut alusasut. Pyykkikoriin en ole vielä tohtinut kajota, mutta kiihottava nähdä, millaisia pikkareita ystäväni ja heidän tyttöystävänsä käyttävät.

Saa jakaa kiihottavia kokemuksia kommenttikentässä tai laittaa niitä yksityisviestillä osoitteeseen seksiinaddiktoitunut@gmail.com ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti