maanantai 1. huhtikuuta 2019

Anna - työpaikan mustahousuinen kaunotar

Työpaikkaani ilmestyi jokunen viikko sitten uusi ylläpidosta ja huollosta vastaava nainen. Hänellä on ikää todennäköisesti reilu parikymmentä vuotta. Kutsutaan häntä tässä kirjoituksessa vaikka Annaksi. Annalla on vaaleat, keskipitkät hiukset, sirot kasvot ja syvän siniset silmät. Hän pukeutuu erittäin tiukkoihin mustiin farkkulegginseihin ja löysään college-paitaan. Annan vartalonmuodoista näkee, että hän urheilee säännöllisesti ja pitää huolta vartalostaan. Pienet rinnat korostavat Annan tyttömäisen viatonta vaikutelmaa.

Tämä kirjoitus syntyi Annan aamuisen visiitin inspiroimana

---

Teen usein pitkää päivää toimistollamme. Firmallamme on käytössä työtiloja palveluntarjoajalta, joka toimii aivan Helsingin sydämessä. Tiloissa on ihmisiä laidasta laitaan. Jonain päivänä vastaan voi kävellä 40-vuotias aasialainen, toisena päivänä vastaan tulee nuoria 20-30-vuotiaita startup-yrittäjiä. Massaan on helppo kadota. Myös nähtävää riittää.

Näin Annan ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Hän aloitti toimistollamme ylläpidosta vastaavana henkilönä, jonka tehtävänä on asiakaspalvelun lisäksi huolehtia käytännön asioista ja muista eteen tulevista järjestelyistä. Annaa ennen samassa roolissa toimi sievä nörttityttö Saara. Puhutaan Saarasta kuitenkin toisessa kirjoituksessa.

Olin viime torstaina myöhään työpisteelläni, sillä olin suunnitellut pitäväni perjantaina lyhyen päivän, ja rästiin jääneitä töitä piti saada tehtyä alta pois. Tunnit kuluivat, ja tajutessani jossain vaiheessa vilkaista kelloa, huomasin sen lähestyvät jo viittä. Pian piti lähteä, jos aioin ehtiä seuravaan junaan. Suljin tietokoneeni näytön ja lähdin kohti kahvihuonetta jo pari tuntia sitten kylmettynyt kahvintippa mukanani.

Nurkan takaa esiin astuessani kuulin keittiöstä kolinaa. Huomasin vaaleatukkaisen naisen kumartuneen tiskikoneen ääreen. Silmäni vaelsivat pikaisesti hänen vartalonsa ylhäältä alas, viipyen hetken aikaa mustissa farkkulegginseissä, jotka korostivat naisen pyöreää peppua. Löysä collegepaita oli valahtanut hieman alaspäin paljastaen vaaleaa ihoa housujen alta.

"Sullakin on pitkä työpäivä?"

Havahduin kysymykseen ja vastasin hymyillen Annalle. "No joo, ajattelin huomenna lähteä ajoissa niin tuli sitten tänään tehtyä rästiin jääneitä töitä alta pois." Anna hymyili silmät tuikkien ja vilkaisi kädessäni olevia astioita small-talkin päätyttyä. Vastasin hymyyn hymyllä ja ojensin kahvikupin Annan käteen. Hetken aikaa tunsin lämpimän ihon sormeani vasten, vai kuvittelinko vain?

"Sullakin on näemmä pitkiä päiviä täällä?" kysyin Annalta hänen kumarruttua uudelleen täyttämään tiskikonetta. Silmäni eksyivät jälleen paidan alta esin paljastuneeseen ihoon, ja tunsin kylmiä väreitä kaikkialla vartalossani. Annan vastaus pakotti ryhdistäytymään ja korjasin katseeni ylemmäs, kohti hymyileviä ja ystävällisiä kasvoja.

"Sovin Saaran kanssa että voin hoitaa paikat kuntoon tänä iltana. Yleensä me hoidetaan nää yhdessä mutta päätin päästää Saaran tänään etuajoissa kotiin, ei täällä taida olla enää muutenkaan muita kuin sinä paikalla, pääsen siis itekin aika vähällä."

"Olet ilmeisesti hyvin viihtynyt täällä?" sanoin.

"Joo ehdottomasti! En mä täällä ehkä loppuelämääni haluaisi viettää mutta hetken aikaa tää on ihan fine."

Hymyilin vielä viimeisen kerran Annalle ja lähdin kohdi toimistoa. Tunsin kylmiä väreitä ympäri vartaloa, kun avasin oven ja tunnustelin painetta haaroissani. Ajattelin vaaleaa ihoa, täydellisen pyöreää, mustiin housuihin peitettyä peppua, ja hoikan lihaksikkaita reisiä. Kuvittelin housujen alta paljastuvaa näkyä. Millaisiahan alusvaatteita Anna käytti? Fantasioin vetäväni vaaleita stringejä alaspäin hoikalta vartalolta, kuvitellen koko päivän housujen alla muhinutta tuoksua nenääni vasten.

Ehkä olisi parempi lähteä pian, ennen kuin jotain erottuu housujen läpi...

Vedin takin ylleni ja lähdin kävellen kohti hissiä. Viedessäni sormeani hissin painikkeelle, kuulin jälleen kolinaa, joka kantautui tällä kertaa käytävän päässä olevasta toimistohuoneesta. Vaikka äänissä ei ollut mitään poikkeavaa, jalkani kävelivät oven suuntaan kuin itsestään, sillä tiesin, mitä niiden takana on. Hiivin varovaisesti kohti avonaista ovea ja kurkistin sen raosta viistosti sisään.

Tunnistin saman vaalean ihon, jota olin hetki sitten ihastellut. Tällä kertaa sitä ei peittänyt mikään. Annoin silmieni vaeltaa mustista housuista ylös, lievästi levenevään selkään ja vaaleaan tukkaan. Anna seisoi minun selin, ja ilmeisesti kirjoitti kännykällään viestiä, ottaen sukkaa pois samalla toisesta jalastaan. Mahastani kouraisi, kun näin vilauksen pyöreästä rinnasta. Nielaisin raskaasti, käteni eksyi kuin automaattisesti taskun kautta haarojen seudulle rauhoittelemaan siellä heräävää penistä.

En tiedä, mitä seuraavaksi tapahtui, tai varsinkaan miksi, mutta jostain syystä työnsin oven auki, astuin sisään ja tuuppasin auki olevan oven kiinni esittäen, että en nähnyt kenenkään olevan sisällä.

Anna hätkähti ääneen ja peitti paidattoman vartalonsa riisumallaan paidalla.

"Sori kauheesti, ei hemmetti mä erehdyin nyt pahan kerran ovesta." sanoin ja vein käden puolittain silmieni eteen. Olin jo avaamassa ovea käytävään.

"Ei se mitään", anna sanoi naurahtaen, "mä jo luulin että sieltä tulee joku ulkopuolinen siivooja sisälle tähän aikaan. Niillä ei ole välillä mitään tilannetajua."

Tässä vaiheessa näin Annan laskeneen paidan pois vartalonsa edestä. Tunsin aistieni lamaantuvan, kun eteeni oli yllättäen ilmestynyt sama vaaleaihoinen kaunotar ilman rihman kiertämää vyötäröstä ylöspäin. Silmieni eteen laittamani käsi laskeutui kokonaan pois kuin itsestään, ja juutuin sydän tykyttäen katsomaan kahta pyöreää ja pientä rintaa. Anna astui askeleen verran lähemmäs, minkä johdosta hätäännyin hieman ja käänsin katsetta ylemmäs noista kauniista rinnoista.

"Ei kai sulla ole kylmä?", sanoin hätäisesti, "tai siis mä meinaan kun sun tissit on ihan.. tai siis en mä niitä katsonut mutta ne oli ihan kananlihalla."

"Taisit sä niitä sitten aika tarkkaan katsoa", Anna sanoi ja astui vieläkin lähemmäs. Hän seisoi nyt askeleen päässä minusta, huomasin vaistomaisesti peruuttaneeni kohti takanani olevaa kaappia. Anna vei kättään pitkin reittään ja toi sen kohti leukaani.

"Mitäs jos koittaisit keksiä parempia tekosyitä ensi kerralla ja menisit kyttäämään jotain ihan muuta?"

Tunsin riuhtaisun kasvoissani ja katsoin edessäni tulistunutta Annaa. Tarrasin vaistomaisesti kiinni minua riuhtaisseesta kädestä. Anna inahti ja näytti järkyttyneeltä. Väänsin hänet lähemmäksi ja katsoin noihin sinisiin silmiin niin läheltä, että saatoin haistaa Annan kuivashampoon.

"Mitäs jos koitettaisiin jotain ihan muuta?"

Suutelin Annaa raivoisasti. Hän vaikutti aluksi pelästyneeltä ja koitti väistyä. Tunsin kevyttä rimpuilua, joka kuitenkin rauhoittui kääntäessäni Annan ympäri ja painaessani hänet selin kaappia vasten. Anna läimäisi uudelleen, tällä kertaa yllättävän voimalla.

"Lopeta!"

Havahduin kovaan käskyyn ja peräännyin. Pyyhkäisin suupieltä ja hymyilin kierosti. Anna ei vaikuttanut lainkaan järkyttyneeltä, oikeastaan päinvastoin. Hän harppasi minua kohti määrätietoisesti ja nappasi minua kiinni leuasta.

"Luuletko sä että mä annan sun alkaa käyttää mua ihan miten vaan, tuosta noin vaan?"

Annan määrätietoisuus kiihotti ja sai aistini hereille. Otin puristavan otteen Annan käsivarresta, ja vedin vaalean vartalon itseeni kiinni.

"Luuletko sä, että mä annan sulle vaihtoehtoja?"

Suutelin Annaa intohimoisesti, tällä kertaa sain lähes yhtä raivokkaan vastauksen. Sivelin siroja kasvoja molemmilla käsilläni, ahmin Annaa suurilla haukkaisuilla. Hetken aikaa luulin hänen pyrkivän työntämään minut loitommalle, mutta tarratessani kiinni valkeaan tukkaan ja painaessani hänet lujemmin itseäni vasten, vastustus loppui.

Suutelu taukosi hetkeksi. "Mistä sä tiedät haluanko mä edes mitään. Mä voin milloin vain alkaa huutamaan, sä teidät kyllä miltä tää sitten näyttää." Annan sanat ärsyttivät sillä näin hänen ilmeestään, että niiden takana oli kiihottavaa provosointia.

"Ehkä mun ei sitten pidä antaa sulle tilaisuutta huutaa."

Painoin Annan voimalla vasten seinää ja suutelin häntä kovasti ja ahnaasti. Työnsin kielen vastustelevaan suuhun, ja sivelin kädellä vartaloani vasten painautuvia rintoja. Sivelin sormeani Annan suupielessä ja pyörittelin sitä kivikovien nännien ympärillä. Tunsin vastustuksen hieman kovenevan.

Jatkoin suutelua ja aloin avata mustien housujen nappeja. Kapean vyötärön alta paljastuivat tummat stringit, joiden etumus oli silminnähtävästi kostea. Taukoamattoman suutelun jatkuessa laskin Annan housut alas ja tarrasin kiinni vaaleaan peppuun. Läimäytin tiukkaa lihasta vaativasti. Sain vastakaikuna muutaman inahduksen.

Siirsin käteni vaistomaisen varovaisesti mustien alushousujen sisään ja tunnustelin siistityn karvoituksen alta lämmintä ja kosteaa ihoa. Kuljetin sormiani häpyhuulien reunoja pitkin. Etusormeni ja nimettömän levittäessä keskisormeni hyväili rentoutunutta ja kosteaa pintaa ahnaasti.

Anna rentoutui, ja taukosin suuteluni. Nostin sormen huulilleni ja maistelin sen tuoksuvaa lämpöä. Sivelin kättäni Annan huulilla. Anna hengitti syvään ja hiljaisesti, pitäen silmänsä kiinni.

Laskeuduin polvilleni Annan eteen ja levitin hänen jalkojaan mahduttaen päätäni lähemmäs. Vedin syvään henkeä ja nautiskelin ahnaasti voimakasta tuoksua. Maistelin kosteaa häpykumpua ja klitorista kielelläni, hyväilin häpyhuulia kielelläni ja sivelin sormellani Annaa sisältä.

Taukosin hetkeksi.

"Sä maistut niin hyvältä."

Anna suuteli minua.

"Kiitos, mutta ei me voida jatkaa tätä täällä. Saara..."

En antanut Annan lopettaa vaan painoin hänet kumaraan eteeni. Anna kiljaisi, kun tarrasin häntä hiuksista kiinni. Avasin housuni sepalusta samalla, kun hän koitti selvästi pyristellä kauemmas. Saatuani housuni riisuttua, Anna väisti kasvojaan pyrkien välttämään esille pompahtaneen elimen koskettamista.

Puristin Annaa hiuksista vieläkin kovemmin, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Hän käänsi päätään irvistäen kauemmaksi samalla, kun hankasin kädelläni kosteaa penistä hänen poskeaan vasten. Puristamisen tuottaessa vähän tulosta läimäytin Annaa poskelle kerran, toisenkin. Kolmannella kerralla käytin enemmän voimaa, jolloin hän inahtaen käänsi päänsä suoraan ja katsoi minua suu raollaan, anelevilla silmillä.

Autoin sen hänen suuhunsa, ja tartuin molemmin käsin Annan takaraivosta kiinni. Nautin kielestä ja imusta, ja työnsin sitä syvemmälle. Anna yritti vastustella, joten jouduin välillä hidastamaan. Annoin Annan imeä tasaiseen tahtiin pakottaen hänet yhä lujemmin seinää vasten. Tunsin olevani aika lähellä, ja kovenin entisestään. Anna inahti vastaan sen mahtuessa entistäkin huonommin suuhun, mutta jatkoin määrätietoisesti.

Keskeytin alistamisen ja vedin itseni ulos Annan suusta. Anna yskähti ja selvitti kurkkuaan.

"Vitun idiootti", hän sanoi.

Laskeuduin polvilleni Annan vierelle ja sivelin sormella hänen poskeaan. Anna vastasi kosketuksen kämmenselällään ja vei kätensä päälleni. Tunsin puristavan, edentakaisen otteen kiihtyvän. Suutelin ahnaasti Annan vartaloa ja rintoja, hyväilin hänen kasvojaan ja kuljetin kättäni hiusten läpi.

"Sori, taisin olla vähän kovakourainen. En mahtanut itselleni mitään, sä olet niin kuuma."

Anna painoi minut lattiaan selälleni ja kiihdytti edestakaista käden liiketään. Venytin päätäni taaksepäin. Tunsin hetken aikaa lämpimät huulet, pyörivän kielen ja lievän alipaineen.

Pakotin itseni polvilleni, sillä tunsin olevani lähellä.

"Mä haluan sut takaapäin."

Anna asettui lattialle polvilleen, pää kumaraan. Tulin hänen taakseen sivellen kädelläni kauniin vaaleaa peppua. Nuolaisin sormeani, ja kuljetin kosteaa sormenpäätä kosteasta limakalvosta ylemmäs. Kuulin, kuinka Annan hengitys muuttui aina vain raskaammaksi vieden peukaloni sileän, ja yhtä vaalean peräaukon luo. Näin, kuinka aukko supisteli Annan hengittämisen tahtiin. Työnsin pääni lähelle ja pyörittelin kieltäni supistelevassa aukossa hetken aikaa. En kuitenkaan malttanut enää odottaa, vaan asetuin nelinkontin olevan kaunottaren taakse ja työnnyin kerralla kokonaan hänen sisäänsä.

Tarrasin Annaa kiinni rinnoista, ja työnnyin häneen niin syvälle että kuulin kovaa valitusta.

"Mä haluan että sä tuut." sanoin

"En mä kaukana olekaan", Anna sanoi

Kiihdytin tahtia ja tunsin kuinka Anna alkoi hyväillä itseään sormenpäillään. Tunsin kiihtyvää voihkimista, ja raskasta hengitystä.

"Mä tuun, mä tuun...."

Anna päästi raukean huudahduksen ja sätki hetken. Tunsin hänen kiristyvän peniksen ympärillä. Tunsin tiukan, mutta kostean ja lämpimän ihon selvästi elintäni vasten. Aloin olla itsekin lähellä, ja kiihdytin vauhtia. Jatkoin kliimaksiin asti, jolloin vedin itseni ulos. En voinut enää pidätellä, vaan tulin hallitsemattomasti eteenpäin. Sama vaalea selkä täyttyi nyt valkoisesta spermasta.

Kiirehdin noutamaan paperia ja pyyhkäisin Annan selkää. Istuimme vierekkäin toimistohuoneen lattialla.

"Tänäänkin meni siis ylitöiksi", Anna sanoi virnuillen.

---

maanantai 1. lokakuuta 2018

Naisten alusvaatteet

Naisten alusvaatteita voisi kuvailla seksiaddiktien klassikkoaiheeksi. Ja ei ihme, sillä niiden hipelöinti, ulkonäkö, tai parhaimmillaan tuoksu, jäljet ja maut, ovat kiihottavuudessaan aivan toista luokkaa kuin monikaan muu asia.

Minä tein tuttavuutta naisten alusvaatteiden kanssa ensi kertaa jo nuorena poikana. Kähvelsin äitini (hoikka blondi) vanhat alusvaatteet laatikon perältä, ja ryhdyin käyttämään niitä salaa. Yleensä puin äitini pikkarit ylle vain runkkaamisen ajaksi. Joskus pidin niitä päälläni myös pidemmän aikaa. Kouluun en niitä kuitenkaan uskaltanut laittaa päälle, sen verran pelotti jäädä kiinni, varsinkin kun tuohon aikaan meillä oli tapana yllätyksenä kiskaista toisiltamme housut kinttuun keskellä koulun pihaa.

Ostin samaa tarkoitusta varten uusiakin alusvaatteita netistä. Ne eivät kuitenkaan olleet ajatuksena yhtä kiihottavia, ehkä siitä syystä että kukaan nainen ei ollut niitä koskaan käyttänyt. Runkkailin kuitenkin ne ylläni useita kertoja. Netissä tilatuissa pikkareissa oli se etu, että pystyin valitsemaan useita eri malleja, kuten esimerkiksi stringejä: äitini kun käytti lähes ainoastaan ns. perinteistä eli mummomallia. Molemmissa on toki puolensa, ja yhtä kiihottavia ne ovat omalla tavallaan. :p

En koskaan ole liiemmin innostunut tyttöystävieni pikkareista. Vain hyvin satunnaisesti olen päätynyt niitä haistelemaan tai katselemaan. Nykyisin tsekkailen uusia alusvaatteita kiihottuneena lähinnä taloyhtiömme pyykkituvassa. Esimerkiksi tänään hoksasin narulla roikkumassa mustat, äärimmäisen niukat ja ohkaiset stringit, jotka eivät kovin iäkkään tai kookkaan pepun ympärille mahdu. Ja huh, sitä kiihottuneisuuden tunnetta, kun siveli (joskin harmi kyllä puhtaita) stringejä sormellaan, ja kuvitteli, kuinka niiden suojaan verhoutuu päivisin tiukka peppu ja pillu. Niitä housuja kun pääsisi haistelemaan, niin olisi melkoinen onnenpoika!

Pyykkinarulta löytyy myös talon rehevämpien rouvien rintaliivejä. Kiihottavaa ajatella, kuinka kookkaille naisille ne on tarkoitettu, sillä liivit menisivät helposti minunkin päälleni. Ja ei, en ole tätä vielä ehtinyt kokeilla vaikka mielessä on käynyt! ;) Mietin myös usein pyykkitupaan kävellessäni, mitkähän vaatteet mahtavat kuulua kahdelle vastapäätä asuntoani asuvalle naapurilleni, joita olen toisinaan tirkistellyt iltaisin.

Toinen heistä, timmi ja nuori herkkupeppu, käyttää juuri senhenkisiä pikkareita, joita tänään narulla hivelin. Useammin ikkunassaan ilman rihman kiertämää näkemäni nainen on puolestaan sen verran kookkaampi, että voisin hyvin kuvitella löytämiäni liivejä hänen ylleen. Kyseinen, rintava ja rehevä nainen, on useamman kerran kuin melkein suorastaan esitellyt alastonta vartaloaan minulle ikkunansa edessä, ilmeisesti televisiota katsellessaan.

Käyn harvemmin naispuolisilla ystävilläni kylässä, mutta aina kun käyn, tarkastan hyvän tuurin sattuessa vessaan kuivumaan ripustetut alusasut. Pyykkikoriin en ole vielä tohtinut kajota, mutta kiihottava nähdä, millaisia pikkareita ystäväni ja heidän tyttöystävänsä käyttävät.

Saa jakaa kiihottavia kokemuksia kommenttikentässä tai laittaa niitä yksityisviestillä osoitteeseen seksiinaddiktoitunut@gmail.com ;)

sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Peppuseksi ja alistuminen

Tykkään peppuseksistä aivan älyttömän paljon, siitäkin huolimatta, että ensimmäistä kertaa sain itse peppua vasta vuosi sen jälkeen, kun sain itse munaa omaan peppuuni. Minusta on melkein jopa hauskempaa antaa kuin saada, mutta molemmat kiihottavat joka tapauksessa erittäin paljon.

Halut alkoivat jo teininä. Sen takia minulla onkin ollut valtava määrä erilaisia ja erikokoisia dildoja ja tappeja kotona. Ensimmäiset peppukokemukset taidettiin tehdä kotoa löydetyllä, poikki katkaistulla hiusharjan kahvaosalla, joka ei ollut muutamaa senttiä paksumpi ja paljoa viittä senttiä pidempi. Sylkeä kummempaa liukkaria ei kehdannut edes harkita lähtevänsä ostamaan, taisin kuitenkin olla tuolloin aivan maksimissaan 15-vuotias 😄.

Löysin jossakin vaiheessa äitini käytöstä poistuneen (?) dildon, jossa oli myös pieni vibra mukana. Pian kävi kuitenkin selväksi, että haluja on liikaa puolentoista sormen levyiselle pikkudildolle.

Sittemmin olen ostellut asteittain aina vain isompia ja isompia dildoja itselleni. Nykyisin puhutaan jo +20 cm pituudesta, ja useiden senttien paksuudesta, eikä sekään meinaa enää riittää. Haluaisin itselleni seuraavaksi reilusti pidemmän, ainakin 25-senttisen, imukupillisen ja reilunpaksuisen, dildon, jolle voisin antautua kunnolla. Jos sen ostan, ehkä päädyn tekemään siitä tuotearvostelun lukijoilleni ihmeteltäväksi...

Miehen peppua en ole itse koskaan saanut, naisenkin vain kahdelta eri henkilöltä. Suurin osa peppuseksikokemuksistani on nykyiseltä puolisoltani, joka tykkääkin peppujutuista avomielisesti molemmin puolin. Tykkäämme molemmat esimerkiksi ass to mouth-leikeistä, peppuun sisälle laukeamisesta ja kuorrutteen nuolemisesta, double penetration-leikeistä, sekä ihan vain muun seksin ohessa tapahtuvasta hieronnasta ja nuolemisesta.  😛Peppujutut kiihottavat aina ekstrapaljon, vaikka muuten haluttaisi vähemmän.

Joskus tykkään antautua puolisolleni.

Tälllöin hän pakottaa minut nöyryyttävästi polvilleen, peppu pystyyn ja naama tyynyyn. Aloittamalla huolellisesti nuolemalla ja sormeilemalla, hän etenee pikkuhiljaa syvemmälle ja syvemmälle. Sitten, varoittamatta, hän asettaa strap-on-dildon toisen pään pilluunsa ja työntää sen pitkän varren kokonaan sisääni, pakottaen minut ottamaan sen mukisematta vastaan. Välillä saatan joutua imemään itseni makuista dildoa, sillä jos en tottele, saan rangaistuksena kovan läimäisyn naamaani.

Vinkuminen vain pahentaa kohtelua. Siksi minun on toteltava ja alistuttava kiltisti. Kun olen ensin ottanut vastaan riittävän kauan, pääsen ehkä nuolemaan kiimasta märkää pillua, aristellen juuri pantua peppuani.

Sekä naiselle että miehelle antautuminen on kiihottavaa, ja se käy sitä nautinnollisemmaksi, mitä enemmän alistajia on. En ole koskaan harrastanut ryhmäseksiä naisen kanssa, mutta heidän seksilelunaan ja -orjapoikanaan toimiminen kiihottaa minua vähintään yhtä paljon, kuin itseäni vanhempien miesten panopuuksi antautuminen. Ajatusta on hyvä fiilistellä rauhassa juuri peppuun sopivan dildon kanssa: lypsää ajan kanssa valtava määrä touhutippoja, rentoutua aivan auki, ja lopulta laueta täysin tai lähes ilman munaan koskemista...

Minkälaisia peppuseksikokemuksia teillä on? 😏😉


torstai 13. syyskuuta 2018

Miesparin hellässä huomassa

Kuten yhdessä kirjoituksessa ehdin jo mainitakin, petin silloista ex-tyttöystävääni käymällä harrastamassa seksiä miesparin kanssa. Lupasin aiheesta blogauksen, ja koska tässä on sopivasti kirjoittamiselle tyhjä sauma, niin täältä pesee. Varoituksen sana heteroille, että tämä sisältää vahvan homoeroottisia juttuja - ei kannata siis lukea, mikäli ei nappaa sellaiset.


---


Kuten sanottua, olin jo neitsyenä kiinnostunut miestenvälisestä seksistä. Olen ikäni aikana sumplinut seksitapaamista lukemattomien miesten kanssa. Lähes poikkeusketta tapaamisyritykset ovat päättyneet siihen, että olen viime hetkellä jänistänyt, ja poistanut sähköpostini katumuksissani. Kiihotun kuitenkin huomattavasti miesten välisestä seksistä, ja se on varmasti yksi katsotuimmista pornokategorioistani (voin avata pornoa aiheena jossakin tulevassa blogauksessa).

Kaikkia miestenvälisen seksin fantasioitani yhdistää se, että minä olen niissä BTM:nä. Fantasioin, kuinka antaudun itseäni vanhemmalle miehelle: toisinaan myös rahasta. Otan suihin, tai minua pannaan kovaa sidottuna. Orgasmia minulle ei suoda: olen ainoastaan käyttöväline muiden kiihottumisessa.

Kun aikani jänistelin ja epäröin, päätin eräänä kesäisenä päivänä ottaa itseäni niskasta kiinni. Laitoin viestiä yhdelle miesparille, jonka kanssa olimme viestitelleet jo kauan. He olivat olleet kärsivällisiä ja ymmärsivät tilanteeni. Kirjoitin heille jotakuinkin niin, että mikäli tänään onnistuu, voisin olla seksiä vailla.

Ja onnistuihan se.

Pian olinkin jo matkalla Helsinkiin junalla. Sain saapumisohjeet, jäin pois Pasilan asemalla, ja suuntasin minulle täysin ventovieraiden ihmisten luo. Soitin ovikelloa kerrostalon alaovella. Minua tuli vastaan kaksi noin kolmikymppistä miestä, jotka esittäytyivät ystävällisesti ja neuvoivat seuraamaan hissiin ja lopulta asuntoon, joka oli siistissä ja tyylikkäässä kunnossa. Asunnossa minua kehotettiin peseytymään, ja tein työtä käskettyä. Miehillä oli tähän tarkoitukseen sopivat välineet kylpyhuoneessa.

Kun paikat oli tiptop kunnossa, kävelin alastomana ulos WC:stä aulaan, ja kerroin jännityksen valtaamana olevani valmis. Toinen miehistä neuvoi minua suuntaamaan kohti makuuhuonetta, jossa oli iso sänky, ja jonka verhot oli vedetty alas. Mies opasti minut sängyn keskelle ja kehotti makaamaan mahalleni.

Asetuin sängylle, ja pian tunsin kädet vasta sheivatulla pepullani. Ne koskettelivat ja raottelivat pakaroita, hivelivät ja puristelivat. Kuulin kohta liukkarituubin avausäänen, ja toinen miehistä kertoi laittavansa sisääni ensin jotain pientä. Tunsin viileän kosketuksen, ja kohta sisääni työntyi pieni dildo. Koska en ollut ensimmäistä kertaa näissä hommissa (dildoilla oli tullut leikittyä kotonakin), rentouduin melko nopeasti. Pian toinen miehistä sanoi, että seuraavaksi otetaan jotain vähän isompaa. Suostuin.

Toinen mies aloitti laittamaan kondomia kivikovaan kaluunsa. Minua jännitti, mutta makasin yhä mahallani ja tuijotin edessäni olevaa seinää. Tunsin pian, että sisälleni työntyy jotain hieman suurempaa. Mies kehotti työntämään vastaan sitä vauhtia kun hyvältä tuntuu. Noudatin käskyä, ja pian tunsin lämpimän vyötärön pakaroitani vastassa. Alkoi hidas liike sisään, ulos, sisään, ja ulos, mikä kiihttyi ja kävi kovemmaksi. Makasin mahallani kiihottuneena, tyytyväisenä siitä, että olin uskaltautunut.

Kun olin enemmän rentoutunut, mies lopetti päästi isommalla varustuksella varustetun kumppaninsa puikkoihin. Aiemmin sisääni työntynyt mies siirtyi eteeni, ja kertoi, että saan ottaa häneltä suihin. Tein töitä käskettyä, ja aloin imeä ensimmäistä kertaa elämässäni toisen miehen penistä. Samalla tunsin isomman kalun työntyvän sisääni ja ulos, sisääni ja ulos. Olin täynnä kalua, mutta nautin siitä. PYörittelin kieltä toisen miehen terskassa ja yritin ottaa sitä niin syvälle, kuin sain. Mies kehui suihinottoani, samoin toinen mies peppuni tiukkuutta.

Jonkin ajan panemisen jälkeen vauhti kiihtyi niin kovaksi että alkoi ihan sattumaan, ja piti hiljentää tahtia. Ei mennyt kauaa, kun nyt panemassa ollut mies laukesi, ja siirtyi pois takaani. Tällöin minua imettänyt kaveri siirtyi uudelleen puikkoihin, ja alkoi panemaan, hänkin orgasmiin asti.

Kun miehet olivat saaneet tarpeekseen, menin suihkuun, puin vaatteet päälle, ja lähdin käytettynä kotiin.


---


Tämä iltapäiväinen pano oli valehtelematta yksi kiihottavimmista seksikokemuksistani ikinä. 

keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Nettipalstat ja spontaanit hankinnat

Olin reilusti alle 16-vuotias kun ensi kertaa löysin juttuseuraa netistä. Nuorena olin seksuaalisesti hyvin epävarma, ja koin tarvitsevani jonkun, jonka kanssa puhua asioista ilman estoja. Tuohon aikaan minua esimerkiksi kiihotti pukea päälleni äitini alusvaatteita, ja hivellä kaapin perukoilta löytyneitä kuukautissiteitä. Tilasinpa mopoikäisenä netistä stringejäkin, miesten sekä naisten, joita puin ylleni ja joita katselin verkkokaupan kuvavalikoimista kiihottuneena.

Jossain vaiheessa kiinnostuin seksistä miehen kanssa. Olin tuolloin vielä neitsyt, ja keskustelin pitkään erään paikallisen, minua hieman vanhemman ja suhteessa naisen kanssa olevan miehen, kanssa. Viestittely ei koskaan johtanut mihinkään, sillä en jotakin syystä voinut sietää ajatusta, että menettäisin neitsyyteni miehelle. Halusin säästää itseäni naista varten. En tiedä, oliko taustalla pelko siitä, että pidänkin enemmän miehistä kuin naisista?

Myöhemmin, ollessani kuitenkin alle 18-vuotias, viestittelin jälleen sähköpostitse minua vanhemmaksi esittäytyneen naisen kanssa. Niin ainakin luulin. Vaihdoimme vähäpukeisia kuvia ja suunnittelimme tapaamista. Muistan, kuinka toinen osapuoli erään kerran pyysi minua kuvaamaan itsestäni videon, jossa masturboin, vastineeksi saisin lisää kuvamateriaalia hänestä. Hyvöuskoisena ja epätoivoisena nuorena suostuin, ja niin luvasin videon vanhempieni kotitalon kylpyhuoneessa eräänä iltana. Lähetettyäni videon eteenpäin en koskaan enää kuullut toisesta osapuolesta mitään.

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä vietin aikaa www.itsetyydytys.org-nettipalstalla, useilla eri nimimerkeillä. Kirjoittelin seksinovelleja, hain seuraa, kommentoin ja luin juttuja. Kun täytin 18 vuotta, keksin jossakin vaiheessa rekisteröityä Alastonsuomi.com-sivustolle. Siitä alkoi vuosia kestänyt kierre, joka on jatkunut aina tähän päiväön asti. Kierre etenee jotakuinkin niin, että rekisteröidyn sivulle, viestittelen aikani ihmisten kanssa kuvia palstalle lisäillen, päädyn poistamaan profiilini määrätyn ajan kuluttua, ja toistan saman uudelleen alusta. Viimeisen (ja toivottavasti ihan vihoviimeisen) kerran poistuin sivulta muutamia kuukausia sitten, sillä huomasin sen vaikeuttavan parisuhde-elämääni. Jossain vaiheessa sivustolla eräs homomies kustansi minulle vip-aikaa vastineeksi hänelle osoitetusta kuvamateriaalista. Toisinaan ostin aikaa myös itse. En lopulta tavannut AS:n kautta kuin pari henkilöä, molemmat seksin merkeissä ja luonnollisesti ilman ehkäisyä. Onneksi minulla oli onni myötä.

Iskuri.net palstalta olen hakenut seuraa niin lukuisia kertoja että hankala edes muistaa. Iskurin kautta olen sopinut paitsi ihka ensimmäisen seksiin johtaneen tapaamiseni, myös myöhemmin tapaamisen, joka johti ns. poikuuden menettämiseen. Voisin kertoa näistä jossain toisessa blogauksessa tarkemmin.
Iskurin kautta sovin tapaamisen myös miestenväliseen seksiin. Tuolloin olin tosin jo hieman vanhempi, reilu parikymppinen. Kuvio eteni niin, että lähdin (toisella paikkakunnalla asuvalta tyttöystävältäni salassa) Helsinkiin, jossa nuori ja komea miespari otti minut vastaan ja helliin hoiviinsa. Tämäkin kerta ansainnee kokonaisen blogauksen myöhemmin.

Viime aikoina olen parisuhteeni myötä ehkä hieman rauhoittunut. En hae seuraa, ja pyrin pysymään erossa nettisaiteilta. Vielä vähän aikaa sitten osallistuin vähän turhankin aktiivisesti seksiaiheiseen keskusteluun jodelissa, mutta sitäkin olen onnistuneesti vähentänyt. Sen sijaan olen innostunut (uudelleen) myös seksileluista. En tiedä, olenko ainoa laatuani, mutta tulen ihan mielettömän kiihottuneeksi siitä, jos käyn esimerkiksi tavallisen ruokakaupan kondomihyllyä tai erotiikkavälineitä läpi. Tykkään paljon erilaisilla dildoilla leikkimisestä, minkä takia myös liukuvoiteiden katselu ja tarkastelu kiihottaa. Olen toisinaan keskustellut liukuvoiteista kiihottuneena esimerkiksi apteekkihenkilökunnan kanssa. Muutamia kuukausia takaperin tein virheen menemällä spontaanisti seksiliikkeeseen sisälle. Paitsi että päädyin ostamaan uuden tuotteen, olin aivan kiimassa koko vierailun ajan, ja kiihotun vieläkin tilanteen läpikäymistä mielessä.

maanantai 10. syyskuuta 2018

Tirkistely

Ajattelin alunperin lähteä liikkeelle aivan alusta, jostain nuoruuteni aikaisista jutuista. Päädyin kuitenkin sen sijaan kirjoittamaan tirkistelystä, joka on ollut yksi piinaavimmista ongelmistani viime vuosina.

Olen huomannut kiihottuvani mielettömästi siitä, että saan katsella minua vastaan käveleviä, kauniita, vähäpukeisia tai jollain tavalla viehättäviä naisia. Toisinaan ulkonäöllä ei ole väliä, vaan jännitys ja kiihotus tulevat mahdollisuudesta katsoa. Pahimpina aikoina katselin vastaantulevia naisia niin estottomasti ja suoraan, että melkein toivoin jääväni siitä kiinni. Sain ongelman pian kuitenkin hallintaan siten, että tiirailu vaihtui huomaamattomaksi vilkuiluksi. Tämä katselu herättää edelleen kummallisen fiiliksen, jonka kuvailisin olevan jotain kiihottumisen ja uteliaisuuden väliltä. Tavallaan innostun ihmisistä seksuaalisesti, mutta toisaalta kiinnostun vartaloista ja muodoista ikään kuin se olisi jotain lapsenomaisen "uutta ja ihmeellistä".

Käyn toisinaan uimassa. Taipumukseni vuoksi altaassa uiminen on toisinaan vaivaannuttavaa, sillä vastaantulevia ihmisiä on aivan liian helppo vilkuilla uimalasien peilaavien linssien takaa. Altaissa katselu on vahvan seksuaalissävytteistä: katselen, koska toivon näkeväni vilahduksen jostain uimapuvun alle piilotetusta. Toisinaan sellaisen saattaa nähdäkin. Jälkikäteen pelkkä ajatuskin kiihottaa, usein orgasmiin asti. Joskus paineita on pitänyt purkaa myös paikan päällä, pukkarien puolella.

Viimeisin, ja kenties pahin, tottumukseni on naapureideni tirkistely. Kaikki alkoi aivan vahingossa, ja usein toivon, että olisin ollut sillä hetkellä toisessa huoneessa. Puolisoni meni suihkuun, ja olin sulkemassa huoneen verhoja. Huomasin sattumalta, että vastapäisen asunnon verhot ovat vielä auki, samoin valot oli jätetty päälle. Varoittamatta ja spontaanisti tajusin yhtäkkiä, että naapurini piehtaroi makuuhuoneessaan pelkissä alusvaatteissa. En voinut olla katsomatta, saati kaivamatta kiikareita kaapin perukoilta. Kiihotuin aivan mielettömän paljon. Erotin selvästi naapurini vartalonmuodot ja yksityiskohdat, pyöreät rinnat ja ohueen kankaaseen peitetyn pepun.

Tämän nimenomaisen tapauksen jälkeen olen määrätietoisesti tiiraillut verhonsa auki jättäneitä naapureitani. Oikealla ajoituksella ja kärsivällisyydellä pääsee yllättävän pitkälle. Toimintani hävettää ja herättää kuitenkin rajua katumusta, minkä takia yritän vieläkin taistella sitä vastaan. En vain mahda mitään itselleni, jos iltaisin olen yksin kotona, ja huomaan naapurini ikkunassa valot päällä. Silloin se on jo menoa. Olen tähän mennessä tiiraillut jo ainakin kahta naapuriani, jotka ovat sattuneet olemaan alasti valaistuissa asunnoissaan. Riisuutuvia henkilöitä olen bongannut muutaman, ehtimättä kuitenkaan näkemään tarkemmin mitään. Viimeisimmällä kerralla satuin näkemään, kuinka naapurini seisoi alasti suoraan ikkunaan päin katsellen, hivellen vartaloaan melkein kuin sitä minulle esitellen.

Olen onneksi pystynyt pitämään tirkistelyn erossa kuvaamisesta, vaikka sekin kieltämättä ajatuksena kiihottaa. Toisinaan huomaan, kuinka ottamiini kuviin on vahingossa sattunut taustalle jotain kaunista tai kiihottavaa. Olen ainoastaan kerran ottanut salakuvan kauniista naisesta, jonka näin lentoaseman terminaalissa. Jälkikatumuksen vallassa epätarkka kuva meni kuitenkin poistoon, eikä teko liiemmin ole jälkikäteen pyörinyt mielessäni.



sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Kiihotus ja pakkomielteet

Heippa vaan lukijoille ja blogiini sattumalta eksyneille!

Päätin perustaa tämän blogin alustaksi ajatuksilleni, jotka liittyvät pakkomielteiseen ja addiktiiviseen seksikäyttäytymiseen. Olen varma, että moni voi samaistua minuun ja toimintaani, ja kenties löytää siitä apua arkeensa tai virikettä vapaa-aikaansa. Vaikka aihe on arka ja varmasti ajatuksia herättävä, pyrin kirjoittamaan siitä asiallisesti ja hyvän maun rajoissa.

Riippuvuuteni erilaisiin seksuaalisen yhteisiin asioihin on muodostunut pitkän ajan, useiden vuosien, kuluessa, ja siihen on sisältynyt eriasteisia vaiheita. Tulevat kirjoitukseni käsittelevät ongelmaani tarkemmin, kuvaten yhtä osa-aluetta/teksti: pakkomielteinen viestittely seksuaalisessa mielessä tuntemattomien kanssa, seksi tuntemattomien kanssa, Alastonsuomi.com-sivuston käyttö ja alastonkuvat, tirkistely, ystävien/tuttujen/tuntemattomien katselu vähissä vaatteissa esimerkiksi uimahallissa tai sitten ihan vain julkisilla paikoilla, tuttavien alusvaatteiden ja wc-kaappien sisältöjen tutkiminen, salakuvaaminen, web-kameralle riisuutuminen, itsensä paljastelusta kiihottuminen, seksikaupoissa ja -liikkeissä asioiminen, ja niin edelleen.

Omina taustatietoinani kerron ainoastaan sen verran, että olen akateemisesti kouluttautunut, naisen kanssa avoliitossa elävä kolmeakymmentä lähestyvä mies. Elämäni on vakaalla pohjalla, enkä koe että tämän blogin aihe näkyy kenellekään muulle kuin minulle itselleni. Olen seksuaalisesti erittäin avoin ja kokeilunhaluinen, tällä hetkellä kuitenkin uskollisesti yhteen naiseen sitoutunut.

Kirjoitan tätä blogia osittain siksi, että koen sen itse kiihottavaksi, mutta myös siksi, että etsin vertaiskokemuksia, tukea ja/tai kanavaa avata menneisyyttäni ja ajatuksiani anonyymisti ja ilman leimautumisen pelkoa.

Julkaisen pian ensimmäisen tekstini, jossa avaan omaa tirkistelyntarvettani. Kiitos uteliaisuudesta!