sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Kiihotus ja pakkomielteet

Heippa vaan lukijoille ja blogiini sattumalta eksyneille!

Päätin perustaa tämän blogin alustaksi ajatuksilleni, jotka liittyvät pakkomielteiseen ja addiktiiviseen seksikäyttäytymiseen. Olen varma, että moni voi samaistua minuun ja toimintaani, ja kenties löytää siitä apua arkeensa tai virikettä vapaa-aikaansa. Vaikka aihe on arka ja varmasti ajatuksia herättävä, pyrin kirjoittamaan siitä asiallisesti ja hyvän maun rajoissa.

Riippuvuuteni erilaisiin seksuaalisen yhteisiin asioihin on muodostunut pitkän ajan, useiden vuosien, kuluessa, ja siihen on sisältynyt eriasteisia vaiheita. Tulevat kirjoitukseni käsittelevät ongelmaani tarkemmin, kuvaten yhtä osa-aluetta/teksti: pakkomielteinen viestittely seksuaalisessa mielessä tuntemattomien kanssa, seksi tuntemattomien kanssa, Alastonsuomi.com-sivuston käyttö ja alastonkuvat, tirkistely, ystävien/tuttujen/tuntemattomien katselu vähissä vaatteissa esimerkiksi uimahallissa tai sitten ihan vain julkisilla paikoilla, tuttavien alusvaatteiden ja wc-kaappien sisältöjen tutkiminen, salakuvaaminen, web-kameralle riisuutuminen, itsensä paljastelusta kiihottuminen, seksikaupoissa ja -liikkeissä asioiminen, ja niin edelleen.

Omina taustatietoinani kerron ainoastaan sen verran, että olen akateemisesti kouluttautunut, naisen kanssa avoliitossa elävä kolmeakymmentä lähestyvä mies. Elämäni on vakaalla pohjalla, enkä koe että tämän blogin aihe näkyy kenellekään muulle kuin minulle itselleni. Olen seksuaalisesti erittäin avoin ja kokeilunhaluinen, tällä hetkellä kuitenkin uskollisesti yhteen naiseen sitoutunut.

Kirjoitan tätä blogia osittain siksi, että koen sen itse kiihottavaksi, mutta myös siksi, että etsin vertaiskokemuksia, tukea ja/tai kanavaa avata menneisyyttäni ja ajatuksiani anonyymisti ja ilman leimautumisen pelkoa.

Julkaisen pian ensimmäisen tekstini, jossa avaan omaa tirkistelyntarvettani. Kiitos uteliaisuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti